Chili con carne

Ingredienser:

1 grön paprika
1 lök
½ msk margarin eller olja
400 g blandfärs
2 burkar (à 400 g) vita bönor i tomatsås
1 dl ajvar relish
½ dl ketchup
½ dl vatten
(1 vitlöksklyfta)
2 ½ tsk chilipeppar
1 krm cayennepeppar
1 tsk salt
½ tsk svartpeppar

Så här gör du!

* Hacka paprikan

* Finhacka löken och fräs den tillsammans med paprikan i en stor kastrull

* Blanda i färsen, bönorna, ajvar relish, ketchupen, vattnet och ev en pressad vitlöksklyfta. Koka upp.

* Krydda och låt puttra under lock ca 20 min.

Servera med rostad lök, jordnötter och pain riche.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0