Köttbullar
(2 - 3 port)
Ingredienser:
1 ägg
½ dl mjölk
3 msk havregryn, ströbröd eller vetekli
300 g blandfärs
½ - 1 msk margarin
½ tsk salt
1 krm vitpeppar
Så här gör du!
* Knäck ägget i en bunke. Blanda i mjölken, havregrynen och kryddorna. Låt stå och svälla ca 5 min.
* Blanda i färsen och rör till en jämn smet. Rulla till bullar.
* Stek tills de fått en jämn brun färg.
* Efterstek på svag värme ca 5 min.
Ingredienser:
1 ägg
½ dl mjölk
3 msk havregryn, ströbröd eller vetekli
300 g blandfärs
½ - 1 msk margarin
½ tsk salt
1 krm vitpeppar
Så här gör du!
* Knäck ägget i en bunke. Blanda i mjölken, havregrynen och kryddorna. Låt stå och svälla ca 5 min.
* Blanda i färsen och rör till en jämn smet. Rulla till bullar.
* Stek tills de fått en jämn brun färg.
* Efterstek på svag värme ca 5 min.
Kommentarer
Trackback